FRY otthoni időjárás állomás

Kategória: Asic bányászgépek

Otthoni

269 000 Ft / darab

FRY otthoni időjárás állomás leírás:

Fry időjárás állomás Avagy keress kriptót, a kanapéd kényelméből!

Már elérhető kínálatunkban a Fry időjárás állomása, mely akár 5 dollárnyi Fry tokent termel naponta. Ez az innovatív időjárás figyelő pontos adatokkal szolgál az aktuális hőmérsékletről, a légnyomásról, a szél irányáról és erősségéről, a páratartalomról, az UV-sugárzásról és a csapadékról is - ezek az applikációban telefonon keresztül is monitorozhatóak. A mérőeszköz bárhova telepíthető. Beépített napelemmel rendelkezik, így nincs szüksége áramforrásra, csupán vezeték nélküli internet elérésre (Wi-Fi). Kültéri és beltéri egysége egyaránt van, így a külső-belső viszonyokat is méri.

A FrysCrypto az Algorand hálózatán működő token, így garantált a gyorsaság és a stabilitás.

Fontos megjegyezni, hogy ez egy friss projekt, így hatalmas növekedési potenciállal kecsegtet. Gondoljunk csak az anno felfutó Helium tokenre, mely hasonló elgondolásra épült!

A megnövekedett érdeklődés miatt, jelenleg 4-6 hét a várható szállítási idő!

Mi a FRY?

A Fry egy dVPN és dGNSS Constellation Map projekt, amely többek között decentralizált VPN (dVPN) és decentraizált műholdas navigációs (dGNSS) hálózatokat kínál. Ezeket a decentralizált hálózatokat bányászgépek tartják fenn, amely tevékenységért a bányászok jutalmat kapnak FRY coin formájában.

E két funkcionális decentralizált hálózat létrehozásán felül két fő célja van a projektnek:

1. csökkenteni a környezetbe kerülő e-hulladék mennyiségét azáltal, hogy olyan bányászgépeket kínálnak a hálózatok működtetéséhez, amelyek javarészt 99%-ban újrahasznosított elektronikai eszközökből készülnek;

2. felgyorsítani a kriptográfia általános elterjedését azáltal, hogy megkönnyítik a crypto-térbe való belépést és annak használatát.